Klorane Thickness & Vitality Shampoo with Olive Extract * 400 ML

Klorane Thickness & Vitality Shampoo with Olive Extract * 400 ML

Lekë 2,200.00
Title:  
Shampo me ekstrakt ulliri për flokë të hollë.

400 ml

Klorane Thickness & Vitality Shampoo with Olive Extract është një shampo e butë për flokë të hollë dhe të dobësuar.

  • Dy nga qëllimet kryesore janë Rivitalizimi dhe Densifikimi.
  • Përmban Ekstrakt të Pemës së Ullirit që rrit energjinë dhe vitalitetin për një ekuilibër dhe nxitje rinore.
  • Falë vetive ushqyese trash gjithashtu flokët e imët pa krijuar peshë të shtuar.


Aplikoni shampon në flokë të lagur dhe masazhojeni formulën derisa të shkumëzohet. 

Më pas, shpëlajeni tërësisht.

Shiko edhe