Lakme K. Style Curl Action Curl Activator Gel * 150 ML

Lakme K. Style Curl Action Curl Activator Gel * 150 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Xhel forcues dhe aktivizues i kaçurrelave.

150 ml

Lakme K. Style Curl Action Curl Activator Gel formon dhe forcon kaçurrelat apo ondet e pabindshme.

Përbërësit aktivë:

  • Kompleksi antioksidant i Farave të Rrushit: përfshin antioksidantë të rrushit (mbrojtës të keratinës) dhe Vitaminës E antioksidante (mbrojtës të ceramideve).
  • Rrëshirat e teknologjisë së lartë të krijuara për të ofruar stilime më të qëndrueshme.
Përfitimet:
  1. Një pengesë natyrale për të mbrojtur strukturën e flokëve nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë;
  2. Mbrojtje UV;
  3. Mbrojtje termike;
  4. Mbron ngjyrën e flokëve;
  5. Rezistencë ndaj lagështirës së lartë.

Aplikimi:

  • Aplikojeni në flokë të lagur.
  • Shpërndajeni edhe para tharjes.
  • Difuzoni ose thajeni natyrshëm.

Shiko edhe