Lakme K.Style Hard Fix Plus * 300 ML

Lakme K.Style Hard Fix Plus * 300 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Locion fiksues i flokëve.

300 ml

Lakme K.Style Hard Fix Plus është locion fiksues i flokëve gjatë stilimeve të ndryshme.

Përbërësit aktivë:

  • Kompleksi antioksidant i Farave të Rrushit: përfshin antioksidantë të rrushit (mbrojtës të keratinës) dhe Vitaminës E antioksidante (mbrojtës të ceramideve).
  • Rrëshirat e teknologjisë së lartë të krijuara për të ofruar stilime më të qëndrueshme.
Përfitimet:
  1. Një pengesë natyrale për të mbrojtur strukturën e flokëve nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë;
  2. Mbrojtje UV;
  3. Mbrojtje termike;
  4. Mbron ngjyrën e flokëve;
  5. Rezistencë ndaj lagështirës së lartë.

Aplikimi:

  • Aplikojeni në flokë të thatë.
  • Spërkatni përafërsisht. 30 cm. (10 inç) në të gjithë kokën.

Shiko edhe