Lakme K Style Sea Mist * 150 ML

Lakme K Style Sea Mist * 150 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Spraj për flokët për efekt stilimi.

150 ml

Lakme K Style Sea Mist është një spraj stilues i flokëve.

Agjentët aktivë:

  • Kompleksi Antioksidant i Farave të Rrushit: përfshin antioksidantë të rrushit (mbrojtës keratin) dhe antioksidantë të vitaminës E (mbrojtës ceramide)
Përfitimet:
  • Një pengesë natyrale për të mbrojtur strukturën e flokëve nga efektet e dëmshme të radikalëve të lirë. – Mbrojtje UV – Mbrojtje termike – E sigurt për t'u përdorur në flokë të lyer.

  • Spërkateni në flokë të lagur.
  • Stilojini flokët sipas dëshirës dhe thajeni natyrshëm.

Shiko edhe