Lakme K.Style Shape Thick & Volume * 250 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Locion për krehje për t’i dhënë volum dhe formë flokut.

250 ml

Locion për krehje për t’i dhënë volum dhe formë flokëve.

Një pengesë natyrore për të mbrojtur strukturën e flokëve nga efektet dëmtuese të radikalëve të lirë:

  • Mbrojtje nga rretatimi UV.
  • Mbrojtje termike.
  • Rezistencë e lartë ndaj lagështirës.

Të aplikohet në flokë të lagur. Thaheni duke përdorur teknikën e krehjes.

Shiko edhe