Lakme K.Therapy Active Prevention Hair Loss Lotion * 125ML

Lakme K.Therapy Active Prevention Hair Loss Lotion * 125ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Locion kundër rënies së flokëve për përdorim të përditshëm.

125 ml

Locion forcues për përdorim të përditshëm.

  • Vepron në disa nivele për të rikthyer vitalitetin e flokëve dhe lëkurës së kokës.
  • Stimulon dinamizmin e qelizave për të vonuar rënien e flokëve.
  • Parandalon plakjen e flokëve.
  • Ndalon rënien e flokëve dhe rrit dendësinë e flokëve.
  • Përmirëson qarkullimin e gjakut.
  • Rregullon aktivitetin e gjëndrave dhjamore, duke reduktuar prodhimin e DHT.
  • Rregullon zhvillimin e duhur të flokëve dhe ciklit të flokëve.

Të masazhohet butësisht për të ndihmuar që produkti të depërtojë në skalp dhe mos e shpëlani.

Shiko edhe