Lakme K.Therapy Active Shock Concentrate * 8

Lekë 4,700.00
Title:  
Një koncentrat aktiv i cili vepron intensivisht për të parandaluar rënien e flokëve.

8 flakon

Koncentrat aktiv i cili vepron intensivisht për të parandaluar rënien e flokëve.

Përfitimet:

  • Ndalon humbjen e flokëve dhe rrit dendësinë e flokëve dhe përmirëson qarkullimin e gjakut.
  • Rregullon aktivitetin e gjëndrës dhjamore.
  • Rregullon dhe normalizon sekrecionet dhjamore të skalpit
  • Ushqen qelizat e skalpit dhe folikulat e qimeve.

Të aplikohet në lëkurën e skalpit. Masazhoheni butësisht për të ndihmuar produktin të depërtojë. Mos e shpëlani. Të aplikohet 3 herë në javë. Kohëzgjatja e trajtimit 6-9 javë.

Shiko edhe