Lakme K. Therapy Purifying Matt Mask * 15 ML

Lekë 3,900.00
Title:  
Maskë rregulluese e sebumit e cila balancon sekretimin e tepërt të yndyrës.

15 ml

Rregullon sekrecionet dhjamore të skalpit. Jep efekt mat dhe pastrim të thellë.

Përfitimet:

  • Sebum-rregullator fiziologjik dhe astringent natyral.
  • Rregullon gjëndrën dhjamore. Pastron lëkurën e kokës.
  • Thith lipidet e tepërta nga lëkura e kokës.
  • Efekti mat.
  • Pastron, rregullon dhe pastron lëkurën e kokës.
  • Ofron butësi dhe vëllim.

  • Me flokë të thatë që nuk janë larë, aplikojeni në skalpin e kokës.
  • Lëreni të veprojë për 5 minuta.
  • Shpëlajeni më pas.

Shiko edhe