Lakme K.Therapy Repair Concentrate * 8

Lakme K.Therapy Repair Concentrate * 8

Lekë 5,200.00
Title:  
Koncentrat me veprim intensiv ushqen dhe hidraton thellësisht flokët.

8 flakon

Ky koncentrat me veprim intensiv ushqen dhe hidraton thellësisht flokët. 

I bën flokët më të lehtë për tu krehur duke i dhënë një ndjesi të mëndafshtë.

  • Ushqyes dhe zbutë flokët.
  • Shmang dehidratimin, mbron flokët dhe jep shkëlqim.
  • Mbron dhe zbut kutikulën.
  • I jep flokëve një ndjesi të mëndafshtë.


Të aplikohet ampula në flokë të pastër dhe të lagur. Të lihet të veproje për disa minuta dhe me pas mund ta shpëlani.

Shiko edhe