Lakme Lak-2 Instant Hair Conditioner

Lekë 1,200.00
Sasia:  
Balsam me dy faza, me veprim të dyfishtë.

100 ml

Balsam me dy faza me veprim të dyfishtë.

  • Kombinimi i një derivati të proteinave dhe një përbërësi aktiv kationik synon në mënyrë specifike zonat më të ndjeshme për t'u sjellë atyre butësinë që u nevojiten pa i lyer flokët.
  • Rrit shkëlqimin duke mbrojtur dhe ruajtur fibrat e flokëve nga agresioni i jashtëm.
  • Flokë më të drejtë, më të shndritshëm, më të butë që janë më të lehtë për tu krehur.

Të aplikohet në flokë të larë dhe tharë me peshqir.

Shiko edhe