Lakme Organic Balance Oil * 100 ML

Lakme Organic Balance Oil * 100 ML

Lekë 3,800.00
Title:  
Vaj ushqyes për skalpin flokët.

100 ml

Lakme Organic Balance Oil është Vaji Esencial i Kendi.

Përfitimet:

  • Ushqyes intensiv i flokëve.
  • SIguron flokë me pamje natyrale, pa yndyrë.
  • Zbutje intensive të flokëve.
Flokë të mëndafshtë, me shkëlqim dhe të lehtë.
I përshtatshëm për përdorim si vaj trupi.

Spërkateni në pëllëmbën e duarve dhe përhapeni nga gjatësia e mesme deri te majat në flokë të thatë ose të lagur.

Shiko edhe