Lakme Scalp Care VITAL Lotion * 150 ML

Lakme Scalp Care VITAL Lotion * 150 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Locion stimulues për parandalimin e rënies së flokëve dhe flokëve të devitalizuar.

150 ml

Lakme Scalp Care VITAL Lotion është një locion stimulues për parandalimin e rënies së flokëve dhe flokëve të devitalizuar.
Agjentët aktivë:

  • BIOME Oléoactif® Tretësirë organike post-prebiotike, Rikthen barrierën mbrojtëse të kokës. Balancon dhe mbron mbrojtjen natyrale të lëkurës së kokës.
  • Shafrani i Indisë, përbërësi aktiv organik dhe natyral: Gjeneron mikromjedisin optimal për të stimuluar rritjen e flokëve. Parandalon rënien e flokëve.
Përfitimet:
  • Forcon mikrobiotën e kokës. Ruan komunitetin e mikroorganizmave të një skalpi të shëndetshëm. Respekton diversitetin e mikrobiotës.
  • Rigjallëron gjëndrën e flokëve dhe i trash dhe i jep teksturë flokëve.

  • Aplikojeni në lëkurën e kokës pas larjes me Vital SH.
  • Masazhoni butësisht.
  • Mos e shpëlani.

Shiko edhe