Lakme Teknia Body Maker Balm * 300 ML

Lakme Teknia Body Maker Balm * 300 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Balsam me volum të lehtë për flokë të hollë.

300 ml

  • Hidraton dhe forcon strukturën e flokëve nga brenda.
  • Rezistencë më e fortë ndaj thyerjes.
  • Ofron cilësi dhe elasticitet.
  • Krijoni një efekt të flokëve me trup të plotë, të lehtë si një pendë.

Përhapeni në mënyrë të barabartë nëpër flokët e lagur.Shpëlajeni

Shiko edhe