Lakme Teknia Body Maker Mist * 300 ML

Lakme Teknia Body Maker Mist * 300 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Llak për flokë të hollë.

300 ml

Llake për flokë të hollë.

  • Rindërton fibrat e flokëve nga brenda, duke ofruar një efekt të qëndrueshëm. 
  • Ofron nje efekt rimbushës.
  • Flokët janë më rezistentë, ndihen më të trashë, më voluminoz dhe më të shndritshëm.
  • Rritë volumin e flokëve.

Të aplikohet në mënyrë të barabartë nga rrënjët në skajet e flokëve. Nuk ka nevoje të shpëlahet.

Shiko edhe