Lakme Teknia Body Maker Shampoo * 300 ML

Lakme Teknia Body Maker Shampoo * 300 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo densifikuse për flokë të hollë.

300 ml

Shampo densifikuse për flokë të hollë.

  • Rindërton fibrat e flokëve nga brenda, duke ofruar një efekt të qëndrueshëm.
  • Ofron një efekt rimbushës të flokut.
  • Flokët janë më rezistentë, ndjehen më të trashë, më voluminoz dhe më të shndritshëm.

Të aplikohet në flokë të lagur dhe më pas të shpëlahet.

Shiko edhe