Lakme Teknia Color Stay Conditioner * 300 ML

Lakme Teknia Color Stay Conditioner * 300 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Balsam mbrojtës për flokët e lyer.

300 ml

Balsam mbrojtës për flokët e lyer.

  • Hidraton fibrat e flokëve. 
  • PH acid mbyll kutikulat e flokëve. 
  • Zgjat cilësinë e ngjyrës dhe vonon shkarkimin e pigmentit.

Përfitimet:

  • Antioksidant. Mbron dhe riparon dëmtimet e shkaktuara nga rrezet UV dhe radikalet e lira. Efekt kundër zbehjes.
  • Zgjat ngjyrën dhe shkëlqim. Flokët janë me shkëlqim, të butë dhe fleksibël.
  • Parandalon humbjen e ngjyrës për shkak të larjes.

Të përhapet në mënyrë të barabartë nëpër flokët e lagur. Lëreni për 2 minuta dhe shpëlajeni.

Shiko edhe