Lakme Teknia Color Stay Shampoo * 300 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo mbrojtëse për flokët e lyer.

300 ml

Shampo mbrojtëse për flokët e lyer.

  • Pa sulfate.
  • PH acid mbyll kutikulat e flokëve për të ruajtur ngjyrën.
  • Zgjat cilësitë e ngjyrës dhe vonon humbjen e pigmentit.
  • Veprim antioksidues.

Të aplikohet në flokë të lagur dhe më pas të shpëlahet.

Shiko edhe