Lakme Teknia Deep Care Conditioner * 300 ML

Lakme Teknia Deep Care Conditioner * 300 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Balsam për flokë të dëmtuar.

300 ml

Balsam për flokë të dëmtuar.
  • Hidraton dhe forcon fibrat e flokëve nga brenda.
  • Rrit rezistencën ndaj thyerjes.
  • I përshtatshëm për përdorim të përditshëm falë strukturës së tij të lehtë.

Të përhapet në mënyrë të barabartë në flokët e lagur. Lëreni për 2 minuta dhe shpëlajeni.

Shiko edhe