Lakme Teknia Deep Care Drops * 100 ML

Lakme Teknia Deep Care Drops * 100 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Serum për majat e ndara.

100 ml

Serum për majat e ndara dhe të dëmtuara.

  • Riparon dhe zbut majat e dëmtuara.
  • Krijon një barrierë mbrojtëse.
  • Floku ndihet i butë në prekje dhe merr nje shkëlqim të jashtëzakonshëm.

Të aplikohen 1-3 pika në flokë të lagur ose të thatë, nga gjatësia e mesme deri tek majat. Pa shpëlarje.

Shiko edhe