Lakme Teknia Deep Care Shampoo * 300 ML

Lakme Teknia Deep Care Shampoo * 300 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo për flokët e dëmtuar.

300 ml

Shampo për flokët e dëmtuar.
  • Riparon strukturën e brendshme të flokëve.
  • Rindërton lidhjet e dëmtuara.
  • Flokë të menaxhueshëm dhe të butë që i rezistojnë thyerjes.

Të aplikohet në flokë të lagur dhe me pas të shpëlahet.

Shiko edhe