Lakme Teknia Deep Care Treatment * 250 ML

Lakme Teknia Deep Care Treatment * 250 ML

Lekë 3,400.00
Title:  
Trajtim forcues për flokët e dëmtuar.

250 ml

Trajtim forcues për flokët e dëmtuar.

  • Ushqen, rrit rezistencën dhe forcon lidhjet e brendshme të flokëve, duke formuar një film mbrojtës.
  • Rimbush substancat natyrore të fibrave të flokëve. 
  • Rritë butësin në flokë.

Të aplikohet në mënyrë të barabartë në flokët e larë dhe të tharë me peshqir. Lëreni për 5 minuta dhe shpëlaheni.

Shiko edhe