Lakme Teknia Frizz Control Shampoo * 300 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo disiplinore për flokët e padisiplinuar.

300 ml

Shampo disiplinore për flokët e padisiplinuar.
  • Vepron si një film mbrojtës.
  • Rritë hidratim dhe shkëlqim në flokë.

 Të aplikohet në flokë të lagur dhe më pas të shpëlahet.

Shiko edhe