Lakme Teknia Full Defense Mist * 300 ML

Lakme Teknia Full Defense Mist * 300 ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Locion mbrojtës për flokët e stresuar.

300 ml

Locion mbrojtës për flokë të stresuar.
  • Mbrojtje totale, efektive e strukturës së fibrave të flokëve. 
  • Parandalon që ndotësit të bllokohen në flokë. Hidraton dhe zvogëlon dëmtimin oksidativ të rrezeve UV.
  • Flokët janë të ushqyer, të hidratuar dhe me shkëlqim.
  • Mbron nga ndotësit dhe drita blu.
  • Flokët janë të ushqyer dhe të lehtë për tu krehur.

Të aplikohet në mënyrë të barabartë përmes flokëve të lagur ose të thatë. Nuk duhet të shpëlahet.

Shiko edhe