Lakme Teknia Full Defense Serum * 100 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Serum mbrojtës për flokët e stresuar.

100 ml

Serum mbrojtës për flokët e stresuar.

  • Mbron nga rrezet UV.
  • Flokët ruajnë ngjyrën dhe shkëlqimin e tyre.
  • Mbrojtje efektive kundër ndotësve dhe dritës blu.
  • Flokë të ushqyer dhe të lehtë për tu krehur.
  • Flokët rifitojnë menjëherë butësinë, shkëlqimin dhe ndjenjën natyrale të mëndafshtë.

Aplikoni 1-3 pika në flokë të lagur ose të thatë, nga gjatësia e mesme deri tek majat. Pa shpëlarje.

Shiko edhe