Lakme Teknia Full Defense Shampoo

Lekë 2,500.00
Sasia:  
Shampo mbrojtëse për flokët e stresuar.

300 ml

Shampo mbrojtëse për flokët e stresuar.

  • Pastron butësisht flokët dhe lëkurën e kokës dhe vepron si një filtër mbrojtës kundër ndotësve atmosferikë dhe të brendshëm dhe rrezeve UV.
  • Flokë me shkëlqim, të shëndetshëm dhe të ushqyer.

Aplikojeni në flokë të lagur. Shpëlajeni.

Shiko edhe