Lakme Teknia Full Defense Treatment

Lekë 3,400.00
Sasia:  
Trajtim mbrojtës për flokët e stresuar.

250 ml, 1000 ml

Trajtim mbrojtës për flokët e stresuar.
  • Mbrojtje totale, efektive e strukturës së fibrave të flokëve.
  • Parandalon që ndotësit të bllokohen në flokë.
  • Flokë të ushqyer, të hidratuar dhe me shkëlqim. 
  • Mbron flokët nga ndotësit dhe drita blu.
  • Flokë të ushqyer dhe të lehtë për tu krehur.

Të aplikohet në mënyrë të barabartë në flokët e larë dhe të tharë me peshqir. Lëreni për 5 minuta. Shpëlajeni.

Shiko edhe