Lakme Teknia Hair Care White Silver Shampoo * 300 ML

Lakme Teknia Hair Care White Silver Shampoo * 300 ML

Lekë 2,500.00
Title:  
Shampo tonifikuese për flokë bjonde dhe platin.

300 ml

Lakme Teknia Hair Care White Silver Shampoo është një shampo tonifikuese për flokët bionde, me ombre dhe platin.
Përfitimet:

 • Eliminon nuancat e verdha në flokët e bardhë dhe parandalon shfaqjen e toneve të ngrohta të padëshiruara.
 • Zbutës dhe hidratues.
 • Flokë të lagur dhe të butë.
 • Kondicioner dhe efekt mbrojtës.
 • Flokë tepër të butë, të lehtë për t'u krehur. Mbron lëkurën e kokës.
Përbërësit aktivë:
 • Lotus.
 • Polimer kationik që rrjedh nga bimët.

Përdorimi:

 • Aplikojeni në flokë të lagur.
 • Shkumojeni.
 • Lëreni për 1-3 minuta.
 • Shpëlajeni.

Shiko edhe