Lakme Teknia Saffron Copper Mask * 250 ML

Lakme Teknia Saffron Copper Mask * 250 ML

Lekë 3,200.00
Title:  
Maskë rigjeneruese e flokëve dhe e ngjyrës së tyre.

250 ml

Lakme Teknia Saffron Copper Mask është një maskë rigjallëruese e ngjyrave. Ideale për flokët me ngjyrë bakri.
Riparon dhe mbron fibrat e flokëve. Ofron shkëlqim shtesë dhe zgjat intensitetin e ngjyrës.

Përbërësit aktivë:

  • Vaj Shafrani nga Azia Juglindore.
  • Sistemi i rindërtimit të Ceramideve.
  • Ngjyra kKtionike.
Përfitimet:
  • Vetitë antioksiduese dhe ngjyruese. Mbron ngjyrën e flokëve.
  • Flokë të butë me ngjyrë të gjallë.
  • Vepron si beton qelizor në keratin dhe strukturon fibrat e dëmtuara të flokëve.
  • Rindërton fibrën e flokëve nga brenda.
  • Ofron ngjyrë që zgjat në kohë.

Aplikimi:

  • Aplikojeni në mënyrë të barabartë në flokë të larë, të tharë me peshqir.
  • Lëreni për 5 minuta dhe më pas shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Shiko edhe