Lakme Teknia Violet Lavender Mask * 250 ML

Lakme Teknia Violet Lavender Mask * 250 ML

Lekë 3,200.00
Title:  
Maskë gjallëruese e ngjyrës violet të flokëve.

250 ml

Lakme Teknia Violet Lavender Mask është një maskë rigjallëruese për flokët me ngjyrë vjollcë.

Agjentët aktivë:

 • Ekstrakt Lavandër.
 • Polimer kationik që rrjedh nga bimët.
 • Ngjyra kationike.
Përfitimet:
 • Antioksidant dhe mbrojtës kundër radikaleve të lira dhe stresit.
 • Flokë të butë, ngjyrë e gjallë.
 • Kondicioner dhe efekt mbrojtës.
 • Flokë tepër të butë, të lehtë për t'u krehur. Mbron lëkurën e kokës.
 • Ofron ngjyrë.
 • Rikthen dhe thekson ngjyrën e flokëve.

Aplikimi:

 • Aplikojeni në mënyrë homogjene në flokë të larë, të tharë me peshqir.
 • Lëreni për 5 minuta.
 • Shpëlajeni.

Shiko edhe