Lakme Teknia White Silver Mask * 250 ML

Lakme Teknia White Silver Mask * 250 ML

Lekë 3,200.00
Title:  
Maskë gjallëruse për flokët biondë.

250 ml

Lakme Teknia White Silver Mask është një maskë ndriçuese për flokët biondë në të gjitha nuancat e saj.

Agjentët aktivë:

  • Lotus.
  • Sistemi i rindërtimit të Ceramideve.
Përfitimet:
  • Zbutës dhe hidratues i flokëve.
  • Vepron si barrierë qelizore e keratinës dhe strukturon fibrat e dëmtuara të flokëve.
  • Rindërton fibrën e flokëve nga brenda.

Aplikimi:

  • Aplikojeni në mënyrë homogjene në flokë të larë, të tharë me peshqir.
  • Lëreni për 5 minuta.
  • Shpëlajeni.

Shiko edhe