Lanisnoh Stay Dry Disposable Nursing Pads * 60

Lanisnoh Stay Dry Disposable Nursing Pads * 60

Lekë 1,400.00
Title:  
Peceta përthithëse gjatë ushqyerjes me gji.

60 copë

Nënat e reja nuk duhet të shqetësohen për rrjedhjet! Mbushjet për infermierinë e njëpërdorshme Lansinoh® Stay Dry ofrojnë absorbueshmëri maksimale për siguri shtesë. 

Të besuar nga prindërit në mbarë botën, pecetat Lansinoh ju mbajnë të thatë dhe të rehatshëm ditën dhe natën. Pecetat janë të mbështjellë individualisht për lehtësi gjatë lëvizjes.
Karakteristikat kryesore

  • Pads thithin 20 herë peshën e tyre në lëng
  • Pa aromë; gjithashtu pa BPA dhe BPS
  • Xhepa ajri me frymëmarrje për lëkurë të shëndetshme
  • Formë e hollë, e konturuar për një përshtatje diskrete

Shiko edhe