Lycia Anti Odor Daily Care Sens Roll On * 50 ML

Lycia Anti Odor Daily Care Sens Roll On * 50 ML

Lekë 350.00
Title:  
Antidjersë në formë rrolloni për lëkura sensitive.

50 ml

Lycia Anti Odor Daily Care Sens Roll On është i pasuruar me përbërës qetësues që zvogëlojnë ndjesinë të shkaktuar nga depilimi dhe e bëjnë atë të përshtatshme edhe për lëkurë të ndjeshme, për 48 orë mbrojtje.

  • Pa alkool, ngjyra.
  • Testuar dermatologjikisht.
  • Ideale pas depilimit.


Aplikojeni disa herë sipas nevojës.

Shiko edhe