Lycia Antiperspirant Anti Odorante Daily Care * 75ML

Lycia Antiperspirant Anti Odorante Daily Care * 75ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant për lëkura sensitive me mbrojtje deri në 48h.

75 ml

Lycia Antiperspirant Anti Odorante Daily Care për përdorim të përditshëm pas depilimit dhe për lëkurë të ndjeshme.

  • Efekt qetësues në lëkurë.
  • I përshtatshëm për djersitje normale.
  • Përmban mikropjesëza që lidhin lagështirën.

Komponentët natyrorë nuk mbyllin poret e lëkurës ose mbulojnë erën e djersës, por duke parandaluar rritjen e baktereve, ato parandalojnë krijimin e erës së djersës.

  • Perspirant, lejon që lëkura të marrë frymë lirshëm.
  • Përbërës aktivë që qetësojnë lëkurën, të përshtatshëm pas depilimit.


Aplikojeni disa herë sipas nevojës.

Shiko edhe