Lycia Bagno Velvet Effect* 750 ML

Lycia Bagno Velvet Effect* 750 ML

Lekë 700.00
Title:  
Shampo për trupin.

750 ml

Shampo përbëhet nga vaji i arganit i cili stimulon rigjenerimin e lëkurës, ndërsa ekstrakti natyral i Lotusit e bën lëkurën tuaj të lëmuar dhe rrezatuese.

  •  Pa sapun dhe parabene, i testuar dermatologjikisht.


Përdoreni për larje të përditshme të trupit.

Shiko edhe