Lycia Deo Evolution Deodorante Anti Odorante * 150 ML

Lycia Deo Evolution Deodorante Anti Odorante * 150 ML

Lekë 300.00
Title:  
Deodorant për 48 orë mbrojtje të freskët dhe të thatë, pa kripëra alumini.

150 ml

Lycia Deo Evolution Deodorante, deodorant, i cili ofron mbrojtje deri në 48, të freskët dhe të thatë, pa kripëra alumini.

  • Formula inovative me Kompleksin Drytech: teknologji ekskluzive Lycia, eliminon në mënyrë efektive aromat e këqija dhe rregullon djersitjen pa e bllokuar atë, duke dhënë një ndjenjë rehati dhe freski unike.
  •  I testuar dermatologjikisht.


  • Tundeni mirë para përdorimit. 
  • Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe