Lycia Deo Evolution Roll On 48H *75 ML

Lycia Deo Evolution Roll On 48H *75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodoranti ofron mbrojtje deri në 48 orë.

75 ml

Deodoranti ofron 48 orë mbrojtje dhe nuk pëmban kripëra të aluminit. 

  • Falë teknologjisë Dry Tech Complex lufton aromat e pakëndshme dhe rregullon djersitjen për 48 orë.
  • Në trajtë roll on.


Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe