Lycia Deo Evolution Roll On* 50 ML

Lycia Deo Evolution Roll On* 50 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant pa kripëra të aluminit.

50 ml

Deodoranti ofron 48 orë mbrojtje dhe nuk përmban kripëra të aluminit.

  • Falë teknologjisë Dry Tech Complex lufton aromat e pakëndshme dhe rregullon djersitjen për 48 orë.


 Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe