Lycia Deo Nature* 75 ML

Lycia Deo Nature* 75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant pa kripëra alumini.

75 ml

Formula përmban përbërës natyralë të aftë për të respektuar dhe mbrojtur në mënyrë efektive procesin natyror të djersitjes, për një ndjenjë freskie dhe mirëqenieje gjatë gjithë ditës.

Përbërësit :

  • Echinacea
  • Vitaminë E.
Pa kripë alumini. Pa alkool. Pa ngjyra.Pa kripë alumini
  • Ideale pas depilimit.
  • Testuar dermatologjikisht.

Tundeni mirë para përdorimit. Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe