Lycia Deo Nature Zen Infusion Spray * 150 ML

Lycia Deo Nature Zen Infusion Spray * 150 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deo Nature Zen Infusion është një deodorant në një formë spraji, që përmban 0% kripëra alumini.

150 ml

Lycia Deo Nature Zen Infusion është një deodorant në një formë spraji që përmban 0% kripëra alumini.

  • Deodoranti ka aromë kastraveci dhe çaji jeshil.
  • Formula e saj respekton pH normal të djersitjes dhe nuk lë shenja ose njolla të verdha në rroba me ngjyra të lehta. Gjithashtu kompleksi i tij natyral antibakterial garanton mbrojtje për 48 orë.


Tundeni mirë para përdorimit. 

Aplikoni produktin sa herë që të jetë e nevojshme.

Shiko edhe