Lycia Deo Original Roll On*50 ML

Lycia Deo Original Roll On*50 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant me mbrojtje deri në 48 H.

50 ml

Formula ekskluzive eliminon në mënyrë efektive aromat e këqija dhe rregullon djersitjen për 48 orë me mbrojtje të garantuar.

Lufton bakteret përgjegjëse për aromat e këqija, duke respektuar mikroflorën natyrale të lëkurës, duke e lënë atë të freskët dhe të mbrojtur për një kohë të gjatë.

  • Pa alkool.
  • Pa ngjyrues.
  • Pa konservantë.
  • I testuar dermatologjikisht.
  • Ideal pas depilimit.


Tundeni mirë para përdorimit. Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe