Lycia Fresh Therapy * 150 ML

Lycia Fresh Therapy * 150 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant që ofron deri në 48h mbrojtje të freskët.

150 ml

Lycia Fresh Therapy , një formulë e re, me mikrokapsula me çlirim gradual, i cili në mënyrë efektive parandalon dhe kontrollon djersitjen e tepërt, në momente veçanërisht intensive dhe stresuese, duke mbajtur lëkurën gjithmonë të freskët dhe të thatë në çdo situatë.
  • Parfumi i saj energjizues me teknologjinë DeoActive dhe sistemin ekskluziv anti-erë Lycia garantojnë 48 orë mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.
  • Pa alkool, pa ngjyrues.
  • Testuar dermatologjikisht.
  • Ideale edhe pas depilimit.


Aplikojeni disa herë sipas nevojës.

Shiko edhe