Lycia Original Anti Odorante Vapo 48h * 75 ML

Lycia Original Anti Odorante Vapo 48h * 75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant me mikrosfungjer absorbues për 48 orë mbrojtje të garantuar.

75 ml

Lycia Original Anti Odorante Vapo 48h është një antiperspirant,i cili siguron mbrojtje deri në 48 orë.

  • I përshtatshëm për femra dhe meshkuj me djersitje normale.
  • Komponentët natyrorë nuk mbyllin poret e lëkurës ose mbulojnë erën e djersës, por duke parandaluar rritjen e baktereve, ato parandalojnë krijimin e erës së djersës.Tundeni mirë para përdorimit.

Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe