Lycia Original Spray * 150 ML

Lycia Original Spray * 150 ML

Lekë 300.00
Title:  
Deodorant i formuluar posaçërisht për të luftuar bakteret përgjegjëse për aromat e këqija.

150 ml

Lycia Original Spray është formuluar veçanërisht për luftimin e baktereve të përgjegjshme për aromat e pakëndshme duke respektuar florën natyrale të lëkurës duke e lënë të freskët dhe të mbrojtur për 48 orë.

  • Nuk përmban alkool dhe është i testuar dermatologjikisht. 
  • Parandalon aromat e pakëndshme dhe rregullon djersitjen.


 Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe