Lycia Pure Talc Roll On *50 ML

Lycia Pure Talc Roll On *50 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant që eliminon aromat e pakëndshme dhe kontrollon djersitjen për 48 orë.

50 ml

Lycia Pure Talc është një produkt i cili eliminon aromat e pakëndshme dhe kontrollon djersitjen për 48 orë.
  • Lufton bakteret mbron mikroflorën natyrale të lëkurës duke e lënë atë të freskët dhe duke e mbrojtur për një kohë të gjatë nga agjentët e jashtëm. 
  • Lycia ka 0% alkool dhe aromë delikate të talkut. Ajo është ideale për përdorim edhe pas depilimit.

Aplikoni aq kohë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe