Lycia Pure Talc Vapo Spray* 75 ML

Lycia Pure Talc Vapo Spray* 75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant kundër djersitjes për 48 h.

75 ml

Falë sistemit ekskluziv Anti-erë Lycia, me mikrogrimca absorbuese, eleminon erën e keqe dhe rregullon djersitjen për 48 orë.

Parfumi delikat i talkut garanton një mbrojtje nga mëngjesi deri në darkë.

  • Pa alkool, ngjyrues dhe konservantë.
  • E testuar dermatologjikisht.
  • Ideale dhe pas depilimit.

Tundeni mirë para përdorimit. Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe