Lycia Roll On Total Fresh *50 ML

Lycia Roll On Total Fresh *50 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant që ofron 48h mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.

50 ml

Deodoranti ofron 48h mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.
  • Një formulë e re, me mikrokapsula me çlirim gradual, i cili në mënyrë efektive parandalon dhe kontrollon djersitjen e tepert, në momente veçanërisht intensive dhe stresuese, duke mbajtur lëkurën gjithmonë të freskët dhe të thatë në çdo situatë.
  • Parfumi i saj energjizues me teknologjinë DeoActive dhe sistemin ekskluziv anti-erë Lycia garantojnë 48 orë mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.
  • Pa alkool, ngjyra
  • Testuar dermatologjikisht.
  • Ideale edhe pas depilimit.


 Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe