Lycia Spray Pure Talc * 150 ML

Lycia Spray Pure Talc * 150 ML

Lekë 350.00
Title:  
Lycia deodorant me aromë puder garanton një mbrojtje të thatë nga mëngjesi deri në mbrëmje dhe aromë delikate.

150 ml

 Deodorant në një formë spraji që përmban 0% kripëra alumini. 

  • Formula e saj respekton pH normal të djersitjes dhe nuk lë shenja ose njolla të verdha në rroba me ngjyra të lehta.
  • Gjithashtu kompleksi i tij natyral antibakterial garanton mbrojtje për 48 orë.

Tundeni mirë para përdorimit. Aplikoni produktin sa herë që të jetë e nevojshme.

Shiko edhe