Lycia Spray Total Fresh 75 ML

Lycia Spray Total Fresh 75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodoranti ofron mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.

75 ml

Lycia 48h ofron mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.
  • Një formulë e re, me mikrokapsula me çlirim gradual, i cili në mënyrë efektive parandalon dhe kontrollon djersitjen e tepert, në momente veçanërisht intensive dhe stresuese, duke mbajtur lëkurën gjithmonë të freskët dhe të thatë në çdo situatë.
  • Parfumi i saj energjizues me teknologjinë DeoActive dhe sistemin ekskluziv anti-erë Lycia garantojnë 48 orë mbrojtje të freskët dhe të vazhdueshme.
  • Pa alkool, ngjyra.Testuar dermatologjikisht. Ideale edhe pas depilimit

Aplikoni aq herë sa të jetë e nevojshme.

Shiko edhe