Lycia Wipes Makeup Remover Oily and Impure Skin *64

Lycia Wipes Makeup Remover Oily and Impure Skin *64

Lekë 460.00
Title:  
Peceta për të pastruar make-up-in.

64 copë

Peceta me veprim të dyfishtë që heqin make-up-in të përshtatshme për lëkurë të yndyrshme.

  • Pëlhura inovative Bi-Fase ka një anë me mikro-relieve që çliron qumështin pastrues duke shpërndarë grimin, pluhurin dhe smogun dhe një anë të lëmuar që heq butësisht papastërtitë duke e lënë lëkurën tuaj të pastër, të pastruar dhe të tonifikuar.
  • Formulimi inovativ i bazuar në qumështin delikat pastrues është i pasuruar me argjilë të bardhë për një veprim pastrues dhe matues dhe ujë lule misri me një veprim zbutës.
  • Të testuara dermatologjikisht dhe oftalmologjikisht, nuk kërkojnë shpëlarje dhe janë ideale si për fytyrën ashtu edhe për sytë.


Të përdoren për pastrimin e make-upit.

Shiko edhe