Lycia Zen Infusion Pump Spray *75 ML

Lycia Zen Infusion Pump Spray *75 ML

Lekë 350.00
Title:  
Deodorant në formë spraj që përmban 0% kripëra alumini.

75 ml

Lycia Zen Infusion Pump Spray është një deodorant në formë spraj që përmban 0% kripëra alumini. 
  • Deodoranti ka aromë kastraveci dhe çaji jeshil. Formula e saj respekton pH normal të djersës dhe nuk lë shenja ose njolla të verdha në rroba me ngjyra të hapura. 
  • Gjithashtu kompleksi i tij natyral antibakterial garanton mbrojtje për 48 orë.

Aplikoni produktin sa herë që të jetë e nevojshme.

Shiko edhe